Red Ball Express 2016 '15'

zaterdag 24 september!

Inschrijving Red Ball Express 2016 : Gesloten!

CRASH Luchtoorlog –en Verzetsmuseum ´40-´45 in Aalsmeerderbrug organiseert i.s.m. met Keep Them Rolling op zaterdag 24 september 2016 de jaarlijkse rondrit ´Red Ball Express´. We vieren dit jaar de 15e keer dat de Red Ball Express wordt gereden. De laatste jaren is het  uitgegroeid tot één van de grotere jaarlijks terugkerende evenementen voor WO2 legervoertuigen in de Randstad. Een tussenstop is ook dit jaar weer in de route opgenomen.

Omdat het een feestelijk jubileum is van deze editie Red Ball Express, verwachten wij voor vertrek een ‘vliegend ere-saluut’ boven het Fort. Daarnaast bieden wij de deelnemers na terugkomst van de rit een smakelijk warm en koud buffet aan. Het is wel noodzakelijk dat U op het inschrijfformulier aangeeft met hoeveel personen U deelneemt aan dit buffet.

Tevens is er ter ere van het jubileum een prijsvraag opgenomen. De vragen in het routeboek waarmee een leuke prijzen valt te winnen.

Alle legervoertuigen uit de periode '40-'45 zijn welkom. Het wordt gewaardeerd als de deelnemers in gepast groen of bij het voertuig behorende geallieerde kleding komen. Wij verzoeken u eventuele wapens thuis te laten.

Inschrijving Red Ball Express 2016 : Gesloten!
 


Gaarne de inschrijfkosten contant te voldoen op 24 sept. bij aanmelding (gelieve in gepast geld)

De inschrijftermijn sluit op 12 september. Wees er snel bij want ook dit jaar geldt een limiet aan het aantal deelnemende voertuigen.

Circa 2 weken voor aanvang van de Red Ball Express ontvangt u meer informatie.

Voor vragen kunt u mailen naar rbe@crash40-45.nl


Inschrijving Red Ball Express 2016 : Gesloten!


Herzien: 12 september 2016